Leden

  Zonder leden, geen vereniging. Dat is helder. Alles draait dus om onze leden. In dit geval leden met een redelijk muzikaal niveau.

  Het Regionaal Seniorenorkest kent vijf soorten leden: aspirant leden, spelende leden, niet-spelende leden, ereleden en leden van verdienste.

  Een aspirant lid maakt gedurende enkele weken kennis met ons orkest en besluit daarna lid te worden. Daarna is dit lid contributieplichtig.

  Een spelend lid neemt deel aan de repetities en de concerten. Hij of zij betaalt jaarlijks een contributie die voor dit jaar is vastgesteld op € 100. Van dit bedrag wordt onder andere de dirigent en de huur van de repetitieruimte betaalt.Repetitie3

  Een niet-spelend lid betaalt minder contributie, maar heeft het recht om de concerten te bezoeken en ook de bijeenkomsten met een gezelligheidskarakter, de zgn. socials.

  Erelid is een hogere onderscheiding dan Lid van Verdienste. Ereleden betalen geen contributie, tenzij zij zelf een donatie willen geven; ze hebben met hun partner gratis toegang tot de openbare optredens.

  Bij optredens dragen de heren een colbert en broek in donkere (liefst zwart of donker blauw) kleur, wit overhemd en rode stropdas en de dames een combinatie van egaal zwart met een rood en/of wit accent.

  Het Regionaal Seniorenorkest De Meierij heeft altijd behoefte aan nieuwe leden. De meeste behoefte bestaat aan muzikanten die eerste klarinet, fluit, hoorn, trompet, trombone of percussie spelen. Uiteraard is iedereen van harte welkom voor een kennismaking. 

  Heeft u interesse in het meespelen bij ons orkest, komt u gerust – vrijblijvend – eens luisteren bij een van onze repetities.   We repeteren op de dinsdagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur in zaal “de Notenkraker” in de Kastanjelaan 12  Helvoirt. Wel is het fijn als u ons vooraf even laat weten dat u komt, dan kunnen we u beter van dienst zijn. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of middels het contactformulier. Het telefoonnummer en e-mailadres vindt u op deze website bovenaan elke pagina.

  Graag tot ziens bij Regionaal Seniorenorkest De Meierij.

   

  Onze (concert) sponsoren

  LogoHazenbergKleinst

     AH Vught

                 Albert Heijn


     Praxis, Oisterwijk Praxis

   

   LogoRMR
  RMR-bouw, Moergestel

  • Laatste wijziging: maandag 20 september 2021, 11:58:17.
  Gegevens vereniging

  Kamer van Koophandel nummer 40260664

  IBAN NL14RABO01211.16.913 t.n.v. R.S.O. De Meierij Oisterwijk.

  Het regionaal seniorenorkest De Meierij gaat zorgvuldig met uw gegevens om.
  We wijzen u daarom graag naar ons Privacy beleid.pdf

  Copyright © 2021 | Regionaal Seniorenorkest De Meierij. All Rights Reserved.