Je kunt er nog bij def 002 Page 1

Zonder leden, geen vereniging. Dat is helder. Alles draait dus om onze leden. In dit geval leden met een redelijk muzikaal niveau.

Het Regionaal Seniorenorkest kent vijf soorten leden: aspirant leden, spelende leden, niet-spelende leden, ereleden en leden van verdienste.

Een aspirant lid maakt gedurende enkele weken kennis met ons orkest en besluit daarna lid te worden. Daarna is dit lid contributieplichtig.

Een spelend lid neemt deel aan de repetities en de concerten. Hij of zij betaalt jaarlijks een contributie die voor dit jaar is vastgesteld op € 100. Van dit bedrag wordt onder andere de dirigent en de huur van de repetitieruimte betaalt.Repetitie3

Een niet-spelend lid betaalt minder contributie, maar heeft het recht om de concerten te bezoeken en ook de bijeenkomsten met een gezelligheidskarakter, de zgn. socials.

Erelid is een hogere onderscheiding dan Lid van Verdienste. Ereleden betalen geen contributie, tenzij zij zelf een donatie willen geven; ze hebben met hun partner gratis toegang tot de openbare optredens.

Bij optredens dragen de heren een colbert en broek in donkere (liefst zwart of donker blauw) kleur, wit overhemd en rode stropdas en de dames gaan dan in het zwart.

Het Regionaal Seniorenorkest De Meierij heeft altijd behoefte aan nieuwe leden. De meeste behoefte bestaat aan muzikanten die eerste klarinet, fluit, hoorn, trompet, trombone of percussie spelen. Uiteraard is iedereen van harte welkom voor een kennismaking. 

Heeft u interesse in het meespelen bij ons orkest, komt u gerust – vrijblijvend – eens luisteren bij een van onze repetities.   We repeteren op de dinsdagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur in zaal “Den Domp”  Kerkstraat 26 te Haaren. Wel is het fijn als u ons vooraf even laat weten dat u komt, dan kunnen we u beter van dienst zijn. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of middels het contactformulier. Het telefoonnummer en e-mailadres vindt u op deze website bovenaan elke pagina.

Nog meer informatie is te vinden op de pagina Vereniging.

Graag tot ziens bij Regionaal Seniorenorkest De Meierij.